Monday, December 26, 2011

Ja kõigile teile...

Lord Victor Forsyte

Not much is known about his origin. Found on an old religious site’s ruins near Oppara in Taldor and adopted by rich elves he found his way to nobility. With his father being a human cleric and his mother an elf from The Southern Expanse, he developed a gift for spell casting, as well as gaining elf-like quick reflexes. He was thought to be an omen from Erastil yet adopting him turned out quite a nasty surprise. It was soon discovered he had developed two different personalities which continuously switched places day after day. One was caring, honest and friendly, the other rude and secretive – a bully. At the age of 12 the two personalities started communicating via writing and reading after the swap had occurred. The personalities did not like each other but learned to coexist nevertheless. Soon after that the two started walking similar yet opposing paths. One devoted himself to Norgober out of interest for knowledge about his strange fate and his tendency towards evil acts. The other found his way to Saerenray to redeem his other half’s deeds and to heal the ones who need healing. One day the darker part of Victor set sail to leave Oppara for Katapesh in order to grow in power and gain prosperity with shady deals. Once the good part discovered he was on a ship it was too late to turn back right away but it was then that he decided to not return once he was sure he could live in harmony with his other half.

Gear:

Aklys (weapon), Breastplate, Sanctified Shield (channel focus item), Spiked Focus Ward x3 (channel focus item) Light Warhorse, Studded Leather Barding, Saddle, Saddlebags, Camping Equipment, Cooking Kit,  +1 Cursed Intimidate Ring.

Dark Victor:

Alignment: Neutral Evil

Oracle:
Mystery: Bones
Revelation: Bleeding Wounds
Curse: Lame

Cleric:
Aura: Neutral Evil
Channel(negative)Energy 1d6 DC15 // x7/day
Domains: Knowledge / Trickery
Copycat: Mirror Image (1 round) // x4/day
Lore Keeper: Automatic Knowledge check 17 by touching target // infinite

Feats:
Selective Channel
Skill Focus (Intimidate +3)
Persuasive (+2 Intimidate/+2Diplomacy)

Traits:
Bully (+1 Intimidate)
Masterful Demeanour (+3 Intimidate vs. non human humanoids)

Light Victor:

Alignment: Neutral Good

Oracle:
Mystery: Heavens
Revelation: Moonlight Bridge
Curse: Lame

Cleric:
Aura: Neutral Good
Channel(positive)Energy 1d6 // x7/day
Domains: Healing / Sun
Rebuke Death: heal 1d4+1 only below 0HP // x4/day
Sun’s Blessing: +1Channel damage vs. undead, no channel resistance.

Feats:
Selective Channel
Improved Initiative (+4 Initiative)
Additional Traits (+2 traits)

Traits:
Reactionary (+2 Initiative)
Adopted (gain racial trait)
Ekujae Reflexes (+2 Initiative)
Gifted Adept (Cure Light Wounds +1 CL)
Precocious Spellcaster (Cure Light wounds +1 CL)

 Marcus Forsyte ja Ellijas Forsyte (neiupõlvenimega Ellijas Whiteleaf)
 human ja elf

Neljas Kuu Narciss

1.Low
Mäng algab, Light Victor eksib teelt ja teeb mingi pöörase ringi.

1.Void
Dark victor on pahane ja leiab jälle õige tee.

2.Lady
Light Victor on teel Solku poole ning temast mööduvad kolm ratsanikku hobustel. Õhtuhakul jõuavad Victori kaamelid soosivate teeolude tõttu hobustele järgi ning ta tutvub seltskonnaga kelleks on tema kodukohast pärit printsess Vivian, Oenopionist pärit printsess „Cam“ ning Viviani ihukaitsja John. Vic mõtleb nendega joinida ning neid aidata. Öösel ründasid neid neli gnolli kellest rändajad jagu said ning nii Victor kui ka Vivian reetsid et omavad maagiaoskust. John langes selles võitluses kolm korda. Lisaks avastas Victor et Vivianil on maagiline divination kera ning printsess Cam on vaimuhaige.

2.Market
Dark Victor tutvub esmakordselt rändava seltskonnaga ning mõtleb nende ärakasutamisele et võimu saada. Jätkatakse teed Solku poole, ning Victor Intimidateb hullunud Cam’i et too ees ära ei jookseks. Ilm on järkuvalt päikseline ja selge ning kella 12 paiku jõuavad nad Solkusse.  Seltskond võtab endale kohalikus Innis toad ning Victor uurib linna lähemalt detect magicu abil. Hetk hiljem saabub baari huvitav/kahtlane mees nimega Caravell kes otsib pmst palgatöölisi ja keda seltskond enamvähem üksmeelselt aidata soovib. Vic näeb tema peas kruvi. Mingi moment kui Vic baaris istub tuleb hull printsess Cam ostetud haige gnolliga kelle peal Vic enda negatiivset energiat kasutab et tüütusest lahti saada. Ülejäänud seltskond läheb üles ruumi ning mõne ajapärast lahkub sealt printsess Vivian kes naaseb natuke aega hiljem kahe Ra paladini ja ühe preestriga kelle ta oli lubanud Cam’i ravimiseks kutsuda. Üleval toas aga tõuseb kisa ning Victor saab aru, et maagiline kera on avastatud ja nüüd tuleb jama. Aga ta on evil seega tal on poogen. Alles kui printsess Vivian on välja eskorditud ning John selle takistamises failib tõuseb Vic et korra silma peale heita kuhu nad liiguvad(näeb suurt torni). Baari uksed blokeerivad kaks Paladini, kes avastades et Vivtor on kuri, talle kallale tulevad ning kellega võitlus toimub. Võitluses langeb üks paladin, kolm või neli talumeest, John (kaks korda), ning pärast pikka tühja vehkimist ka Victor. Hiljem Ra kiriku keldris vangikongis arutab seltskond põhenemisplaani ja Victor avastab et ta gear on konfiskeeritud. Uks suudetakse lahti muukida ning mingi preester teatab et nad homme hukatakse.

2.Guild
Light victor, kes pole eilse päeva sündmustest veel teadlik saab lühikese briefingu kongikaaslastelt kellele kummalisel kombel kogemata üks mõõk jäeti. Victor ravib ennast ning Johni ning nad sööstavad luugist välja tehes kiirelt kahjutuks seal oleva preestri ning blokeerides kuuvalguse sillaga uksed kust abiväed tulnud oleksid. Seejärel põgeneb seltskond koos lootitud preestri amuletiga kirikust avastades et ka Innist kõik nende gear varastatud on ning et värava juures neid Caravelli seltskond ootab. Party põgeneb linnast häirekella saatel. Nad asuvad teele Kelnerani suunas mis oli kaupmeeste linn mille gnollid vallutasid. Teepal palub Vic endale kirjutusvahendeid ning täidab kahe päeva möödudes selle abiga enda mälulüngad. Lisaks uurib Vic minestades amuleti võimeid ning palub Vivianil proovida portaal avada, mis tol aga ebaõnnestub ning kes tollest hetkest neetud amuletti kandma peab. Party sai rändavalt seltskonnalt endale geari juurde et neist linna stormides kasu oleks.

2.Clerk
Teekond jätkub. Dark Vic intimidateb pulli pärast teisi.

2.Hive
Linna lähistel üles pandud laagris puhkeb tulekahju mille käigus sureb ennustaja ja põgeneb üks kits. Olukord saadakse kontrolli alla ning uuringute käigus selgub et selle põhjustajaks olid  Bugwampid. Lisaks ennustab (vist) saatus vms Vicile et teda ootab ees evil aligned crooked kätega tornaado kes on tugev vms. Ning lisaks veel seda et see seostub „Tule Pärandiga“ Samal päeval haigestub Vivian, ning Cam on eriti eriti hull.

2.Low
Minnakse Bugwampihuntile (Dark Vic, John, Gnollhunter ja scary-pants mercenary) Jäljed leitakse kiirelt ning kaktuseväljalt ka kadunud kits ning Bugwampid. Kits päästetakse, Bugwampid võidetakse, ning Dark Vicil õnnestub üks elus Bugwamp kinni püüda ning laagrisse toimetada.


Kuu: Corsan

Jätkub 2. Low ehk 08.04 Starday:
Pugwamp, mille Dark Vic ja John kinni püüdsid toimetati laagrisse, kus see seejärel ka tapeti. John haigestus, Vivian tervenes, Cam antihullustus. Almah andis meile 250g ning Victorile kilbi, miljärel läksime uut laagriplatsi, vana Sarenrae kirikut, kollidest vabastama. Kirikust leidis seltskond Sarenrae püha teksti ja ajaloolise ning religioosse tähendusega skulptuure ning seinamaale. Neid ründas aga kamp pugwampe ning puhkamata polnud Victor heitluseks valmis. Party põgenes pärast seda, kui Cam’i varustus ja riietus olid ribadeks karjutud. Victor levitas kuulujutte Cami seksuaalse huvitatuse kohta ja kirjutas raamatus, et ta ka ise Cami teenuseid kasutas. Öösel külastas Victorit kaks jumalust kes siis vastavalt tema eri pooltele ülesande andis ning sobivad võimed kinkis.

09.04 Sunday:
Celestial Vic vabandab Cami ees nende eilse karjumisega pealesunnitud seksuaalvahekorra eest ning grupp liigub uuesti Pugwampe tapma. Kuulaps ja libahunt näitavad end ning toimub arutelu unenäo teemadel. Kaotades jälle hunniku varustust põgeneb grupp taaskord. Laagrisse jõudes antakse neile viimane võimalus ja varustus et veelkord rünnata ning alkeemik sunnitakse enda potioneid müüma.

10.04 Moonday:
Party läheb taas kirikusse ning leiab sealt raamatu Jinnide teemal, Saerenrae Amuleti, Brooch of Shieldingu, Masterwork Mace’i ja Masterwork Daggeri millest kellelegi muule kui Fiendish Vicile läheb vaid dagger. Leiti ka laboratoorium, ja muid ruume ühes nelja paavianiga ning siis liiguti altarisaali kohal asuvasse ruumi et viimastest Pugwampidest jagu saada. Selle käigus kukkus Cam kaks korda läbi lae alla ja kaotas mõlemal korral teadvuse, ka Vivian kaotas teadvuse. Victor küll kukkus läbi lae aga jäi teadvusele ning keegi ei saanud sellest ka teada. Päästnud Viviani ja Cam’i Wampude eest ning nende kehad eest toimetanud, tuli kavalal Fiendish Vicil idee lagunenud nõrk lagi alla tõmmata ning nõnda said viimased neli Wampi ownitud. Muidugi aitas seda sooritada Madis ja ta sidus neiude haavad aga tema on endiselt Vici teener seega mingit palgakõrgendust ta sellest küll ei saa. Vic leidis rusudest veel Feather Fall sõmuse mis nagu kõik muu vahva gear tema kätte ka jäi. Õhtul liigutati laager kirikusse ning öösel joinis karavaniga viis sõbralikku gnolli kes linna asutavate gnollidega läbi ei saa ning kes seetõttu linna võtmises kaasa löövad ning Victori sõna kuulavad. Nad küll mainisid midagi sellest et nad ilmselgelt suitsiidseid käsklusi ei täida, aga Victor ei kavatsegi asju ilmselgeks teha Muahhahahaaa… minions.

11.04 Toilday:
Endiselt haige Johnita lähevad Celestial Vic, Bella kuri kaksikõde ja Vivian luureretkele ning otsustavad ühe Gnolli patrulli maha võtta. Nad üllatavad gnolle müüri tagant välja hüpates ja rünnates aga tõmbavad endale kahjuks tähelepanu. Kaks minutit kestnud lahing (uus rekord alates paladinist ja dark vickist kõrtsis) featuris 10gnolli, üht ülikiiret deemonit ja partyt. Kõik partyliikmed olid kordi kas suremas või suremise äärel ning ainus mis neid elus hoidis oli Deemoni obsession Celestial Vici vastu, Celestial Victori naeruväärselt suur AC ning tema healing-Powwahh!! Muidugi lahingu võitis meie jaoks offensiivselt osav twilightineiu. Pärast seda kuulsime häirekella ning läksime tagasi kirik-laagrisse et uudiseid teatada.

No comments:

Post a Comment