Wednesday, October 17, 2012

Venator I

Ta istus. Soe kaminavalgus aitas tal ennast koduselt tunda. Ta teadis, et iga minutiga läheneb kaos. Usk temas oli tugev...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tere!

Meie seast lahkunud Martin Price'i tütre Cassie 19. sünnipäev on 19 august. Loodan, et kõik kellel on aega saavad läbi astuda. Cassie elab endiselt Bruton 24-64, South Baltimore. Liiga vara lahkus meie seast hea kütt. Kinkige Cassile üks hea päev ja nautige ka ise.

Anna Key
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Täna on eriline päev kõikide astronoomiasõprade jaoks. Algol e. Beta Per on tänases tähistaevas eriti hele. Vaatluste jaoks võtke ühendust oma kohaliku observatooriumiga."
- The New York Times august 19 2012

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anna Key - Kindlati Kansas City kõige erilisem koduperenaine. Anna on küttide kontaktisik. Ta teab kõiki ja kõik teavad teda. Abielus on ta William Key'ga, kes on kütt. Koos kasvatavad nad 2 last. 16a. Lisa ja 10a Bran. Anna ülesanne on hoida silm peal ajakirjandusel ja saata vajadusel uusi tööotsi küttidele. Samuti hoolitseb ta uute küttide eest. Kui oled puutunud kokku millegi üleloomuliku, siis tõenäoliselt oled ka Annaga. Ta on kõikide küttide seas väga austatud. Üheks põhjuseks on loomulikult ta päritolu. Nimelt on Anna Venatoride perekonnast. Tegu on väga ürgse küttide perekonnaga. Nende jäljed ulatuvad tagasi 17. saj. Kõik järeltulijad alati kütid või selle tööga seotud. Samuti ka põrgu "TOP10 most-wanted" listis.
Kuid mitte Anna päritolu ei ole andnud põhjust teda austada. Nimelt veidrate juhuste kokkusattumisel on paljud tema poolt antud tööd päästnud rohkemalt elusid, kui keegi oleks arvata osanud. Tema nõuanded võivad tunduda imelikud, kui läbi mingi põhjuse osutuvad nad alati tõesteks. On isegi sosistatud, et ehk omavad Venatorid ise üleloomulikke võimeid...

Martin Price - Surnud aastast 2011. Oma eluajal päästnud palju inimesi. Tema erialaks olid vampiirid, libahundid, soerdid. Hukkus ametikohustusi täites.

Cassie Price - Martini tütar. Rõõmsameelne neiu. Ei ole kuidagi küttimisega seotud. Kui kõik läheb häst, siis ilmselt ei saa temast kütti. Isa surm mõjus talle raskelt.

No comments:

Post a Comment