Saturday, February 6, 2016

¤Eclips Phase: - Peiteaeg - [GeT_pSyChEd] #001¤


Your mind is software. Program it.
Your body is a shell. Change it.
Death is a disease. Cure it.
Extinction is approaching. Fight it.


Eclipse Phase (edaspidi: EP või peiteaeg) on postapokalüptiline transhumanistlik sci-fi konspiratsiooni ja õudusi täis mäng. Core rulebook annab hea ülevaate maailmast ja reeglitest [Raamatute_tirimise_link]. Tegelase loomiseks on ehk kasulik appi võtta raamat "Transhuman".

Tegelased on salajase organisatsiooni nimega tulemüür(firewall) liikmed. Tulemüüri eesmärgiks on kaitsta transhumanistlikku ühiskonda ja inimeksistentsi. 

Kelle eest?
Kümme aastat tagasi toimus langus(the fall), mille tagajärjel on inimkond lõplikult muutunud. Superintelligents TITAN alustas sõda inimkonna enda vastu. Kuid TITAN-i algatatud kaos sai sama äkitselt lõpu kui alguse. TITAN lahkus meie päikesesüsteemist läbi Pandora värava(Pandoras gate) võttes endaga kaasa sadu miljoneid inimmõistusi. Languse käigus tekkinud väliskatk(exsurgent virus) kujutab inimkonna püsima jäämisele endiselt ohtu.

Milline on üks tulemüüri liige?
Tulemüüri liikmeteks värbamise peamisteks kriteeriumiteks on oskusbaas ja moraal. Missioonidel tuleb kasuks nii lahingtaktika kui astrobioloogia tundmine. Agendid võivad olla oskuslikud sõdurid või häkkerid. Mis eristab tulemüüri liiget militaarorganisatsioonist? Vastutus. Tulemüüri missioonidel tuleb liikmetel tuleb esmalt hinnata olukorda ja siis jõuda mõistliku lahenduseni. Puuduvad käsuahelad.

Kus me mängime?
Kampaania algab sisemises süsteemis (Inner System). Sinna kuuluvad kõik taevakehad kuni vööni. See ei tähenda, et teie tegelasel ei võiks olla pärit välimisest süsteemist (Outer system).

Millist mängu me mängime?
Kampaania eesmärgiks on müsteeriumite lahendamine. See tähendab mõistatusi, lahinguid, suhtlust ja detektiivitööd. Peiteaja maailm peaks pakkuma palju huvitavaid eetilisi küsimusi, õudust ja ilmvõimatu võimalikuks saamist. Tegemist on süsteemiga, kus tehnoloogia areng on olnud nii võimas, et see on näib maagilisena.

No comments:

Post a Comment